Uw bouwplaats en directe omgeving
efficiënt, verzorgd en duurzaam beschermd

Waarom poortwielen noodzakelijk zijn op uw bouwplaats

Uw bouwplaats en directe omgeving efficiënt, verzorgd en duurzaam beschermd

Dit keer zetten wij onze poortwielen in de spotlight. Om ons hekwerk wendbaar te maken kunnen er poortwielen gebruikt worden. Op deze manier kan een terrein geopend of gesloten worden. Een poortwiel wordt vastgemaakt aan de onderkant van een bouwhek. Door het bijgeleverde U-scharnier boven op het hekwerk te plaatsen, kan deze als poort fungeren.

Kwaliteit poortwielen

Onze poortwielen zijn zwenkbaar en van dusdanige kwaliteit kunststof zodat deze een lange levensduur hebben. Tevens zijn ze op iedere ondergrond te gebruiken. Freyja heeft gekozen voor kunststof poortwielen. Door onze jarenlange ervaring en expertise is gebleken dat luchtbanden een zeer korte levensduur hebben en zorgt voor vertraging op jouw bouwplaats doordat deze met regelmaat kapot gereden worden. Met dit zwenkbaar poortwiel en een scharnier aan een bouwhek te monteren kun je een bouwhek laten draaien. Zo heb je in een handomdraai een poort op de bouwplaats en creëer je gemakkelijk een opening van 7 meter.

Op deze manier kan er ook makkelijk een voertuig het terrein betreden. Het gebruiken van poortwielen  is een praktisch, veilig en goed herkenbaar. Ook worden deze hekken als nooduitgang gebruikt. Geef daarom duidelijk aan waar zich een nooduitgang (bouwhek met poortwiel) bevindt. In combinatie met onze nooduitgangbanners is dit een populair product in ons assortiment.

Poortwielen zijn zeer eenvoudig te monteren. Dit doe je door het los geleverde wiel over het hekwerk heen te schuiven. Met 1 handeling zit het wiel meteen vast.

Assortiment

Deze poortwielen en scharnieren hebben we in een ruim aanbod, zodat we jouw bouwplaats van alle gemakken en veiligheid kunnen voorzien.

Freyja Bouw biedt maatwerk. Alle bouwhekken, leverbaar met zeil of zonder zeil, zien er altijd keurig uit en kunnen voorzien worden van diverse accessoires naar uw wens. In ons assortiment zijn de volgende accessoires opgenomen:

  • Inbus klemmen
  • Kunstof bouwhek blokken
  • Grondpinnen
  • Ballastblokken
  • Poort-scharnieren
  • Poortwielen, zoals uitgelicht in dit artikel

Freyja is uw partner voor hekwerk op uw bouwplaats. Met een uitgebreid assortiment hekwerken, innovatieve producten, jarenlange ervaring en een fantastische teamgeest, krijgen we het altijd voor elkaar om aan uw wensen te voldoen.