Uw bouwplaats en directe omgeving
efficiënt, verzorgd en duurzaam beschermd

U kunt altijd op ons rekenen. Letterlijk, want we zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week gedurende 365 dagen per jaar bereikbaar.  Afspraak is bij ons ook echt afspraak; we leveren uw hekwerk gegarandeerd op de juiste tijd op de juiste plaats. En heeft u een last minute vraag? Dat lossen we vanzelfsprekend ook op. Dat kan, omdat we werken met een hechte club mensen zodat we snel kunnen schakelen en flexibel zijn.

Freyja Bouw : het adres voor bouwhekken voor elke gewenste periode en op elke gewenste locatie.

FenceBox®

Hekwerk van Freyja Bouw  wordt altijd geleverd in de FenceBox®; een uniek middel voor eenvoudig transport en opslag van het hekwerk dat voordelen biedt bij logistiek en montage. In deze Fencebox® zitten naast het hekwerk ook de bijhorende accessoires zoals kunststof blokken, klemmen, schoren en grondpinnen. De Fencebox® kan aan drie zijden met een heftruck worden opgepakt, zodat op alle soorten terrein de hekken snel en efficiënt geplaatst kunnen worden. Alle informatie over de FenceBox® vind je hier.

Montage en demontage

Bij Freyja Bouw  helpen wij u graag. Wilt u geen omkijken naar de montage en demontage van uw hekwerken? Wij verzorgen dat graag voor u. We hebben het materiaal, de expertise en de mensen in huis om uw bouwhekken snel en vakkundig te plaatsen en weer weg te halen.

Transport

Afspraak is bij ons echt afspraak; we leveren uw hekwerk gegarandeerd op de juiste tijd op de juiste plaats. Alle materialen van Freyja Bouw worden met eigen transportmiddelen vervoerd. Hierdoor is Freyja Bouw onafhankelijk en flexibel.