Uw bouwplaats en directe omgeving
efficiënt, verzorgd en duurzaam beschermd

Onderhoud bouwhekken

Onderhoud van bouwhekken is belangrijk

Onderhoud van bouwhekken zorgen voor een veilige bouwplaats en dat is onmisbaar. Toch zijn er nog vaak werksituaties binnen een project waar het controleren van de kwaliteit van bouwhekken als onnodig wordt gezien, waardoor er nalatig mee omgegaan wordt. Wij als leverancier van bouwhekwerk bieden volledige ontzorging zodat u geen omkijken meer heeft.

De Freyja FenceBox®

Wij vinden het onderhoud van bouwhekken belangrijk. Daarom leveren wij deze altijd in de FenceBox. De FenceBox is een uniek en eenvoudig middel waarbij eenvoudig en transport en opslag het middelpunt vormen van hekwerk op de bouwplaats. Bovendien is het hekwerk eenvoudig te monteren en praktisch in de logistiek. Meerdere keren per jaar controleren wij onze FenceBoxen grondig op beschadigingen en compleetheid. We zorgen ervoor dat het hekwerk wordt gerepareerd zodat het in een optimale conditie is wanneer het op uw bouwplaats staat. Bovendien leveren we onze FenceBoxen altijd compleet met accessoires zoals klemmen, schoren, grondpinnen en blokken. Zo krijgt u gegarandeerd de beste kwaliteit in hekwerk.

Service

Wij denken met u mee en stellen u de juiste vragen om u de beste oplossing te kunnen bieden. We schakelen snel en leveren ons complete assortiment uit eigen voorraad 24/7. Desgewenst nemen we ook de montage uit handen.  Met een uitgebreid assortiment hekwerken, innovatieve producten, jarenlange ervaring en een fantastische teamgeest, krijgen we het altijd voor elkaar om aan uw wensen te voldoen.

Onderhouden hekwerken huren voor een lange periode

Iedereen kent het wel ‘We willen toch nog een stukje extra afzetten met bouwhekwerken tijdens de bouw.’ Dat is geen probleem. Ook extra bouwhekken regelt u eenvoudig bij ons. Wij hebben voldoende voorraad en kunnen zo snel leveren. We kunnen de bouwhekwerken eenvoudig plaatsen waardoor u hier als projectleider geen ongemak van ondervindt.

Direct aan de slag op uw bouwplaats met goed onderhouden bouwhekken? Neem dan contact op.