Uw bouwplaats en directe omgeving
efficiënt, verzorgd en duurzaam beschermd

Fencebox hekwerk hoge kwaliteit lage prijs

Maak kennis met de Fencebox: onze nieuwste innovatie voor het vervoeren van bouwhekken

Dat Nederland nog steeds bij uitstek hét innovatie-land is, bewijst de ontwikkeling van onze Freyja Fencebox. De speciaal ontwikkelde pallet voor het vervoeren van bouwhekken is in staat om een optimaal transport te verzorgen, maar dient daarnaast ook als handig opslagmiddel voor onze bouwhekken. Hoe werkt de Fencebox precies en hoe kunt u hem gebruiken?

Het probleem van losse bouwhekken vervoeren

Voordat een terrein met een hekwerk van bouwhekken kan worden afgezet, gaat daar de nodige voorbereiding aan vooraf. Een goede planning, communicatie en logistiek management zijn hierbij essentieel. Bij Freyja ondervonden we echter te vaak dezelfde problemen en vonden we dat het vervoeren en opbouwen van bouwhekken een stuk efficiënter moest kunnen.

Voorheen gingen hekken veelal ‘los’ of in jukken op een transport, waarna men blokken, klemmen, schoren en grondpinnen apart vervoerde. Dat is echter verleden tijd met de komst van Fenceboxen!

De Fencebox zorgt er namelijk voor dat er ruim 100 meter aan bouwhekken, inclusief alle accessoires en benodigdheden in één keer vervoerd kunnen worden. Dit is mogelijk door het innovatieve en compacte design. Door uitsparingen aan de korte én lange zijde betekent dit dat een Fencebox ook handig te gebruiken is in smalle ruimtes. Bovendien is hij voorzien van hijsogen.

Fencebox innovatie hekwerken

De veiligheid van de Fencebox

Uiteraard hebben we bij de ontwikkeling van de Fencebox veiligheid hoog in het vaandel staan. Het design van de box is zo ontworpen dat er geen gevaar is voor uitvallende onderdelen tijdens het vervoer op een vrachtwagen of tijdens handelingen met heftrucks en kranen. Tijdens die handelingen komt er grote kracht op de Fencebox te staan, maar dat is absoluut geen probleem. De box is ontwikkeld om deze krachten over de jaren te ondervangen.

Fencebox bouwhekken vervoeren Freyja Bouw

Duurzaam vervoeren met de Fencebox

Wel zo fijn: de Fencebox biedt garantie voor jarenlang plezier door middel van een zinklaar die, geheel volgens de NEN-EN-ISO 1461 norm, is aangebracht. Het verzinken zorgt ervoor dat het materiaal wordt beschermd tegen roest en garandeert zo een lange levensduur.

 

Hoe de Fencebox voor u het verschil maakt

Doordat we in staat zijn veel meer hekken mee te nemen per vrachtwagen, kunnen we efficiënter omgaan met transport. Daarnaast zijn we in staat om de hekken veel sneller te plaatsen en ook weer op te ruimen. Zo is uw locatie in een mum van tijd voorzien van hekwerk!

Meer informatie over onze Fencebox?

Bent u net zo enthousiast als wij over deze innovatie? Hieronder leest u alle specificaties. Benieuwd naar de mogelijkheden van de Fencebox voor uw organisatie? Neem gerust contact met ons op, we vertellen u graag meer.

 

Afmeting Fencebox 3,50 x 1,20 meter (l x b)
Totale hoogte Ca. 2,40 meter (inclusief hekken)
Inhoud 29 hekken (101,5 meter)

30 blokken

35 klemmen

7 schoren

7 grondpinnen