Uw bouwplaats en directe omgeving
efficiënt, verzorgd en duurzaam beschermd

Hoe worden de bouwhekken opgeslagen?

Om de opslag van een ons bouwhek zo efficiënt mogelijk in te delen heeft Freyja een uniek transport- en opslag middel ontwikkeld: De Fencebox®.

Deze Fencebox® is door Freyja zelf ontworpen zo’n 14 jaar geleden, er waren in het verleden diverse transport middelen speciaal voor de bouwhekken ontworpen. Freyja heeft van alle min punten die er toen waren deze kunnen omzetten naar een zo goed mogelijk product om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken en om de bouwhekken met de accessoires zo goed mogelijk te kunnen opslaan. Dit voor het behoud van onze materialen.

Naast het hekwerk zitten ook de bijbehorende accessoires in de Fencebox, zoals kunststof blokken, klemmen, schoren en grondpinnen. Alle materialen worden op deze manier in 1 box verzameld en vervoerd. Op deze manier kun je makkelijk het product verplaatsen. De Fencebox is namelijk zo gemaakt dat je deze zowel in de breedte als in de lengte kan vervoeren met de heftruck. Dit is makkelijk als je over fietspaden of smalle wegen moet rijden. Zo kunnen we de bouwhek opslag goed benutten.

Waar is de opslag van Freyja bouwhek?

Op onze locatie in Nuenen worden de bouwhekken nadat ze zijn schoongemaakt en gerepareerd in de Fenceboxen op kleur in rijen geplaatst. Er kunnen 2 Fenceboxen op elkaar gestapeld worden. Hierdoor houd je een net en overzichtelijke werf van de bouwhek opslag.

De bouwhekzeilen die in de bouwhekken zitten worden schoongemaakt met een hogedrukreiniger en gecontroleerd of er geen grote scheuren in zitten. De zeilen zitten vast in de bouwhekken met een tye-raps deze worden gecontroleerd en waar nodig vervangen zodat de hekken op de bouwhek opslag altijd netjes erbij staan.

Mochten er pootjes of buizen los zitten dan worden deze gelast in onze werkplaats.

Transporten verduurzamen

Doordat Freyja deze unieke manier van transporteren en opslag heeft gekozen werken we ook mee aan een beter milieu. Op deze manier kunnen wij op 1 vracht (zelflossend)  800 meter bouw hekwerk vervoeren. Een beter milieu; daar wordt iedereen gelukkig van.