Uw bouwplaats en directe omgeving
efficiënt, verzorgd en duurzaam beschermd

Bouwhekzeil zorgt voor een verzorgde bouwplaats

Degelijk hekwerk met bouwhekzeil is op elke bouwplaats onmisbaar. Uw bouwplaats en directe omgeving zijn daarmee efficiënt, verzorgd en duurzaam beschermd. Sommige bouwprojecten vragen om extra afscherming  met bijvoorbeeld bouwhekzeilen of bouwhekdoeken. Freyja heeft alle mogelijkheden in huis om u van het juiste zeil of doek op uw bouwhek te voorzien. 

Veiligheid boven alles!

Bouwhekzeilen zorgen voor een goede afscherming van uw bouwplaats. Met een bouwhekzeil wordt het project aan het zicht onttrokken wordt. Dat biedt een uitkomst bij projecten die men enigszins nog verborgen wil houden voor het publiek, maar daarnaast draagt het ook bij aan de veiligheid van de omgeving. Dit komt op de eerste plaats doordat verkeersdeelnemers minder snel worden afgeleid omdat ze geen zicht hebben op ‘interessante’ werkzaamheden op de bouwplaats. En ten tweede vanwege de brandvertragende eigenschappen (volgens de norm DIN4102-B1) van de bouwhekzeilen die Freyja in het assortiment heeft. Veiligheid boven alles, ook op de bouwplaats!

Communicatie en sfeer met bouwhekzeil

Bouwhekzeilen kunnen ook een uitstekende rol vertolken als communicatiemiddel of sfeermaker. Standaard zijn onze bouwhekzeilen leverbaar in de kleuren zwart, wit, oranje, blauw, rood, groen en geel. Zwart gezeild hekwerk staat altijd in grote voorraad voor u klaar. Maar bent u op zoek naar een reclame-uiting voor uw bedrijf, wilt u informatie geven over het project of een sfeerimpressie van het project laten zien? Dat kan door het bouwhekzeil te bedrukken met een eigen ontwerp. U kunt hiervoor zelf een bedrukt zeil aanleveren, maar, indien gewenst, neemt Freyja dit graag voor u uit handen.

Duurzaam

De bouwhekzeilen van Freyja hebben een afmeting van 3,50 X 2,00 meter (l x h) en passen op een standaardmiddenbuishek . Ze zijn gemaakt van ijzersterk zeil en rondom voorzien van een gelaste zoom met koordversterking en bevestigingsogen. Dus ook voor projecten met langere looptijd zijn de bouwhekzeilen van Freyja een goede oplossing.

Wilt u weten wat Freyja voor u kan betekenen om uw bouwplaats efficiënt, verzorgd en duurzaam te beschermen? Neem dan contact met ons op en bekijken we samen hoe bouwhekzeil het beste bij uw project kan worden toegepast.