Uw bouwplaats en directe omgeving
efficiënt, verzorgd en duurzaam beschermd

Freyja Bouw verhuurt, levert en monteert hekwerk voor op elke bouwplaats

We beschikken over een grote voorraad oersterke, robuuste en goed hanteerbare bouwhekken. Onze bouwhekken zijn zogenaamde middenbuishekken. De extra verticale buis in het midden van het bouwhek zorgt voor extra versteviging en stabiliteit. We leveren alleen bouwhekken die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Ons hekwerk kent een lange levensduur en is 100% recyclebaar.

Freyja Bouw: het adres voor bouwhekken voor elke gewenste periode en op elke gewenste locatie

Middenbuishek

3,50 x 2,00 meter (l x h)

Sfeerhek

3,50 x 2,00 meter (l x h)

Zeilhek

3,50 x 2,00 meter (l x h)

Wilt u hekwerk zonder doorkijk? Dan zijn de bouwhekken van Freyja Bouw uitstekend geschikt om te voorzien van zeil of bouwhekdoek. U kunt zelf voorzien in een doek of zeil voor uw bouwhek, maar u kunt ook gebruik maken van de zeilen die  Freyja Bouw op voorraad heeft. Dit zeil is brandvertragend volgens de norm DIN4102-B1 en voldoet daarmee aan de eisen van veiligheid. Standaard is dit zeil leverbaar in de kleuren zwart, wit, oranje, blauw, rood, groen en geel. Maar u kunt ook kiezen voor onze sfeerzeilen die extra beleving creëren.

Meer informatie over onze zeilhekken

FenceBox®

Hekwerk van Freyja Bouw wordt altijd geleverd in de FenceBox®; een uniek middel voor eenvoudig transport en opslag van het hekwerk dat voordelen biedt bij logistiek en montage. In deze Fencebox® zitten naast het hekwerk ook de bijhorende accessoires zoals kunststof blokken, klemmen, schoren en grondpinnen. De Fencebox® kan aan drie zijden met een heftruck worden opgepakt, zodat op alle soorten terrein de hekken snel en efficiënt geplaatst kunnen worden. Meer informatie