Uw bouwplaats en directe omgeving
efficiënt, verzorgd en duurzaam beschermd

Bent u al bekend met Sesampoorten?

Origineel is de Sesampoort ontworpen om te gebruiken op de bouw en bij evenementen. Momenteel worden de poorten ook bij asielzoekerscentra, prik- of testlocaties of zelfs als permanente poort gebruikt. De mobiele Sesampoort opent verticaal en is een ideale oplossing bij ruimtegebrek als alternatief voor een draai- of schuifpoort.

De poort staat op een stalen frame waar precies midden op het zwaartepunt twee koker profielen op gelast zijn. Dit maakt dat je de sesampoort makkelijker kan verplaatsen met kooiaap of heftruck. De fundering bestaat uit een betonblok. De mobiele Sesampoort heeft een bovengronds contragewicht en daarom geen fundatie nodig. Dit maakt het dat de poort ook tijdelijk te gebruiken is.

Het voordeel van de mobiele Sesampoort is de snelle installatie tijd. De poort is beveiligd met laserscanners, je hebt geen sluitpaal nodig en hoeft geen lichtgordijn of fotocellen uit te richten. Het is een kwestie van op zijn plek zitten en de stroom aansluiten. We kunnen daarom ook indien gewenst snel een Sesampoort plaatsen.

Afmeting

De standaardafmeting van een mobiele Sesampoort is 5 bij 2 meter. In de geopende verticale stand is er slechts 0.60 meter ruimte nodig voor de poort.

Andere voordelen zijn dat de poort geruisloos is, CE goedgekeurd, sluiting tot op de grond, te combineren met bouw hekwerk en op afstandsbediening/ telefoon bedienbaar.

Complete assortiment

Bij Freyja kun je terecht voor het complete assortiment betreft mobiele hekwerken. Hierbij behoort ook de mogelijkheid tot het plaatsen van een mobiele poort . Deze mobiele verticale poorten, oftewel sesampoorten, zijn bij ons te huur.