Uw bouwplaats en directe omgeving
efficiënt, verzorgd en duurzaam beschermd

Bouwhekken op iedere locatie

Freyja Bouw: het adres voor bouwhekken voor elke gewenste periode en op elke gewenste locatie.

Inbus klem

Deze inbouwklem wordt gebruikt om twee bouwhekken aan elkaar te bevestigen zodat er, samen met de bouwhekblokken, een stevige en veilige constructie ontstaat.

Bouwhekblok

Met behulp van bouwhekblokken kunnen meerdere bouwhekken naast elkaar geplaatst worden. De bouwhekblokken zijn gemaakt van gehard pvc en eenvoudig verplaatsbaar.

Grondpin

Schoren worden gebruikt om de bouwhekken extra te verstevigen. Met behulp van grondpinnen worden de schoren in de grond vastgezet.

Poort-Scharnier

Als je een simpele draaipoort wilt creëren in je bouwhekken, dan is deze poortscharnier in combinatie met een poortwiel het ideale hulpmiddel. Deze set bevat namelijk alles om gemakkelijk en snel een looppoort te scheppen in je tijdelijke omheining.

Poortwiel

Als je een simpele draaipoort wilt creëren in je bouwhekken, dan is dit poortwiel het ideale hulpmiddel. Deze set bevat namelijk alles om gemakkelijk en snel een looppoort te scheppen in je tijdelijke omheining.

Ballastblok

Op bouwlocatie waar de bouwhekken extra belast worden door bijvoorbeeld wind, is het verstandig de bouwhekken te verzwaren met ballastblokken.

Direct uw bouwhekken bestellen?